15 august 2008

Pescuit la copca


Cald, cald.. caaaald...
Ce-ar merge acum un pescuit la copca... friiiiiig, sa te incalzesti cu tuica fiarta, sa nu-ti mai simti degetele de la picioare... zapada peste tot...




4 comentarii:

Băgă spunea...

ioi silvana, da' lasa vara sa fie cat mai lungaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

andrei spunea...

haaah, ce ma racorii :D... frumos :)... unde sunt facute?

silvana armat spunea...

@bagatorideseama

pai mai.. ce rost are sa pui poze cu iarna, iarna? mai bine iarna, vara :-) destul de incifrat?

@andrei

pe lacul Ontario, langa Trenton.. acum vreo 3-4 ierni bune. Ma uitam la ele acum cateva zile si ma gandeam numai ca acum, cu mintea de acum, le-as fi facut altfel.. sau nu stiu.. Oricum e frumos sa te uiti pe poze vechi si sa vezi ce-ai fi facut diferit acuma. Nu ti se intampla? :-)

andrei spunea...

poi normal ca mi se intampla... mai ales ca am inceput sa "invatz" mai serios de acum un an :)... dar avand in vedere ca majoritatea pozelor mai vechi au o incarcatura emotionala... mai ales pentru cel care le'a facut :)... imi iert nestiinta de obicei :)))... mai greu e cu cele pe care le fac acum :)... cateodata mor de nervi ca n;am fost in unghiul potrivit... sau ca n;am facut incadrarea buna :)))... dar tocmai de aia invat :)... aaaaa... si mai e ceva... fotografiile nefacute :))... stii? inainte imi parea asa rau ca n;am posibilitatea sa fac o fotografie intr;un anumit loc, anumit timp... dar acum m;am linistit... pozele nefacute sunt cele mai frumoase :))... sunt mult mai frumoase decat cele facute :)... singura diferenta dintre ele e faptul ca hardul e in suflet :D... hi hi hi... si nu prea are nimeni acces la ele :D....hai ca ma duc ca deja o iau pe aratura :))... si daca tot o luai pe aratura :)... vreau sa;ti zic ca sunt foarte bucuros ca am dat de voi :)... sper sa ne vedem martea viitoare :)... si cealalta... si cealalta :)... etc... :)