21 august 2008

tigani fericiti


Undeva, in mijlocul campului pe langa Sebesul de Jos. Ticolino se opreste aproape singur cand vad la vreo 300 de metri de drum cele trei cocioabe de tigani si copii jucandu-se cu cainii. Imi iau inima in dinti si cobor sa fac poze :-)) Deh... cum sa rezist?
Erau cei mai fericiti tigani pe care i-am vazut vreodata. Fericiti ca stau acolo, in casele lor, in camp, fericiti de copiii lor, fericiti de oaspeti si fericiti cu viata lor...

3 comentarii:

andrei spunea...

:))... tot yo :D... asa de mult mi;as dori sa traiesc ceva timp intr;o satra :)... si sa am si aparatul cu mine :)... dar cine stie? poate se va intampla :D... se vede ca's fericiti... ce tot atata tehnologie si alea alea... acolo pe camp, sau in sate, sau in satre... e mai aproape fericirea de oameni :)... noapte buna :)...

silvana armat spunea...

@ andrei

si eu de multa vreme vreau sa fotografiez o satra.. pana nu dispar de tot... Sper sa-mi fac timp o data... Da, viata e mai simpla acolo unde traiesc ei :-)

images spunea...

I found one photo search site. It can definitely help you. Here you can quickly find whatever you want with some great visual search tools.

Please check out xcavator.net