15 martie 2008

Botez intru cuvantul lui Iehova la Sibiu


Peste 1600 de martori ai lui Iehova din Sibiu, Alba şi alte locuri apropiate s-au strâns de dimineată la Sala Transilvania. Au venit pentru unul din cele două congrese regionale care se organizează anual în zona Sibiului. Au ascultat cuvântul lui Iehova aproape două ore după care au trecut la momentul cel mai important al congresului. 22 de credincioşi s-au botezat întru cuvântul lui Iehova. Toţi spun că au studiat Biblia în detaliu înainte de a lua această hotrâre. Costel Lăcătuşu, fost muncitor la IPAS, acum pensionat pe caz de boală a ieşit fericit de la botez. Înainte a fost ortodox. „Nu am fost un om religios până ce la uşa mea nu a bătut cineva care mi-a spus că numele lui Dumnezeu este Iehova. Acum sunt fericit!”, a spus Costel Lăcătuşu în timp ce prietenii şi cunoştiinţele îl pupau, îmbrăţişau şi felicitau. Congresul continuă şi mâine când sunt aşteptaţi aproape 2000 de martoriîn Sala Transilvania. Mai multe amanunte in editia de luni a cotidianului Sibiu Standard. (Stefan Dobre)












3 comentarii:

mikevideo spunea...

E si asta sponsorizat de Cristi Marinescu?

Anonim spunea...

pe la ora 14:00 ne stransesem la sala pentru a face deplasarea la Cluj , ma gandeam si eu asa intr-o doara...daca se termina intalnirea celor prezenti in sala la aceeasi ora cu plecarea noastra , gresesc oamenii autocarele si ne trezim vreo 7-800 la Cluj
PS Faine pozele de la Cluj

Anonim spunea...

stiti,cea din poze sunt eu.a fost cea mai fericita zi din viata mea.nu cred ca as fi putut alege o cale mai buna pentru viata mea decat sa fac voia lui Dumnezeu.