06 ianuarie 2008

rev

Revelion cam naspa la Sibiu... Sau doar eu am fost plictisita si fara chef de munca... Prima rezolutie pe noul an? Viitorul revelion sa nu-l petrec tot in Piata Mare la munca :-)
Prodigy a fost cel mai tare, in rest am cam stat la caldurica in primarie. Groupe F a fost muuult sub asteptari, iar la artificiile de final nici nu m-a mai tras inima sa fac poze. Sa nu mai zic ca mi-am carat trepiedul degeaba. Si laptopul. Si pe jos. Pentru ca Ticolino meu tocmai de rev s-a gandit ca cel mai potrivit mod de a-mi aduce aminte sa-l ingrijesc mai bine, e sa nu mai porneasca sub nici un chip. Deh, voia si el o pauza. Numa' bine ca m-am mutat din centru, undeva la marginea orasului.. macar sa simt cand merg pe jos...

Daca vreti sa vedeti ceva poze aveti mai jos neste linkuri...

http://www.newsin.ro/sibiu-europe-concert.php?cid=view&nid=ce50f277-c508-47e6-b9d7-c4b2e876c059&hid=foto
http://www.newsin.ro/sibiu-the-prodigy-concert.php?cid=view&nid=3eabc2f1-70fc-4493-8865-65741a73d3ac&hid=foto
http://www.newsin.ro/sibiu-raemon-concert.php?cid=view&nid=bbd0472b-a1d3-45c2-84e1-0762db82bbde&hid=foto

4 comentarii:

Anonim spunea...

Imi pare rau ca n-am pastrat poza aia pe care m-ai "obligat" sa o sterg. Ai fi avut cu ce sa ilustrezi post-ul asta. :) Lasand gluma la o parte, iti doresc un an nou mai bun, cu multe fotografii interesante si succese pe masura.

Laura Cătuneanu spunea...

Mie imi pare taaaaaaaaaaare rau ca am pierdut Prodigy:( Numai pt ei as fi venit in Piata Mare, ca de artificii ne-am facut plinul anul trecut:) Cat despre Ticolino...eu il inteleg saracu'. La cat l-ai chinuit anul trecut pe toate strazile si straduteleeeee....Dar sa stii ca ti-l admir:)

Anonim spunea...

pt adi
Stii bine ca nu te-as fi putut lasa sa scapi viu cu poza aia!:-) eram oribil de plictisita... noroc cu voi, cu ceva prieteni mai vechi sau care voiau doar sa se incalzeasca un pic in primarie, altfel era de rau :-) Mersi mult de urari si acelasi lucru iti doresc si tie.

Anonim spunea...

pt laura..

Prodigy au fost cei mai buni.. ma rog, depinde de gusturi, dar au stiut sa umple de energie piata mare... pacat ca a fost putina lume... Ticolino e mai bine.. se mandreste cu o baterie noua nouta si toti asteptam cu nerabdare :-( sa vedem care este urmatoarea piesa ce ii va ceda. Pt ca, daca exista ceva sigur pe lumea asta, e ca ticolino va mai avea nevoie de concediu medical... :-)